Bij ons gaat het om jouw ontwikkeling en werkplezier.

Werken aan de leukste (interim) klussen die écht bij jou passen.

(Young) Finance Professional

Wij zijn ervan overtuigd dat jij als (young) professional meer verdient dan alleen een baan. We nemen de tijd om je te leren kennen, zodat we samen de opdracht vinden die bij jou past. Een werkomgeving waar je je thuis voelt, waar je wordt gezien en waar je groeit.

Natuurlijk heb jij specifieke wensen en ambities. Juist daar houden we van, en samen zorgen we ervoor dat jij die waar kan maken. Naast de perfecte opdracht kijken we naar relevante studiemogelijkheden en andere zaken die het werkplezier vergroten.

Door onze kleinere opzet kunnen we je de persoonlijke aandacht bieden die je verdient. Dit betekent onder andere dat we altijd beschikbaar zijn om je te helpen en te ondersteunen op financieel, en fiscaal/juridisch vakgebied.

Word jij ook een waardevol lid van Vinche?

The greatest investment you can make is in yourself

Waarom kiezen voor Vinche?

De leukste opdrachten

Bij ons gaat het om jouw ontwikkeling en werkplezier. We luisteren naar jouw wensen en zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Persoonlijk

Wij houden van korte lijnen en een persoonlijke aanpak. Hierdoor bouwen wij een hechte relatie op met onze professionals en opdrachtgevers.

Altijd ondersteuning

Altijd ondersteuning vanuit Vinche op financieel en fiscaal/juridisch vakgebied.

We zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Whatsapp openen
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?