Wij zijn er voor het MKB én de publieke sector.

Wij gaan alleen voor een echt duurzame match

Werving & Selectie

Voor vaste invulling van jouw financiële vacature gaan wij graag voor je op zoek binnen ons warme netwerk, maar ook daarbuiten.

Wij gaan alleen voor een echt duurzame match, daarom willen wij eerst jou en de onderneming persoonlijk leren kennen. Dit is ook hoe wij onze professionals benaderen! Pas als wij volledig overtuigd zijn stellen wij een kandidaat aan je voor, en zijn wij graag aanwezig bij het kennismakingsgesprek. Is er een match? Dan kan je de kandidaat een passend aanbod doen!

Detachering

Een flexibele schil van goed gekwalificeerd financieel personeel kan veel rust bieden voor jou en de organisatie.

Dit kan door middel van detachering, waarbij wij de verantwoordelijkheid dragen voor het vinden, selecteren en contracteren van geschikte kandidaten voor jouw organisatie. Dit bespaart je tijd en moeite bij het werven en selecteren van geschikt personeel en biedt tegelijkertijd de zekerheid dat je gekwalificeerde professionals in dienst hebt.

Daarnaast bieden wij begeleiding en opleiding aan de gedetacheerde medewerkers, zodat zij snel ingewerkt zijn en kunnen bijdragen aan het succes van jouw organisatie.

Alleen de beste match is goed genoeg voor jou!

Wij werken met de beste freelancers & ZZP’ers in de financiële sector

Bemiddeling van freelancers

Help!

  • De controller/manager finance of CFO is met verlof.
  • We lopen achter met de financiële administratie.
  • Een belangrijk project waarvoor we tijdelijk een finance professional nodig hebben.

 

Geen stress. Wij werken samen met de beste freelancers en ZZP’ers in de financiële sector. Met onze gezamenlijke ervaring dichten wij het gat of lossen jouw vraagstuk op. Zo kan je met een gerust hart ondernemen!

Van administratief medewerker tot CFO, wij gaan graag in gesprek voor tijdelijk invulling op de financiële afdeling.

Whatsapp openen
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?